Bruiloft DJ huren bij Funky Vinyl

Maak jouw trouwfeest legendarisch met een DJ van Funky Vinyl

Hier heb je dan maanden, jaren of wie weet zelfs je hele leven naar uitgekeken. Je gaat trouwen met de liefde van je leven. Echter wil je wel dat alles perfect geregeld wordt en een DJ inhuren klinkt misschien wel ontzettend intimiderend. Gelukkig zijn wij van Funky Vinyl experts in het leveren van DJ’s die jouw bruiloft naar een hoger niveau gaan tillen zonder dat u er teveel tijd aan kwijt bent.

Wat kun je verwachten van een Funky bruiloft dj?

Funky Vinyl Bruiloft DJ’s hebben minimaal 10 tot 20 jaar ervaring op bruiloften, festivals en in clubs. We zorgen zelf voor alle apparatuur als lichten, professionele geluidsinstallaties en draaitafels dus ook dat is een zorg minder. U kunt er op vertrouwen dat alles vlekkeloos geregeld wordt. Zo kunt u onbezorgd uitkijken naar een mooie dag samen.

Verder weten wij ook precies wat er gedaan moet worden om een flink feestje te bouwen. Onze professionals hebben het talent elke bruiloft speciaal te behandelen en zullen ook elk feest als uniek zien. Ontzettend prettig, want zo kan je ervan uitgaan dat jouw bruiloft écht de behandeling krijgt die je wenst.

CWL

Waar moet je op letten bij het regelen van muziek voor je bruiloft?

Het kan heel moeilijk zijn om te kiezen wat voor muziek je wil draaien op jouw bruiloft. Funky Vinyl staat altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij die ene lastige keuze. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten om de ideale bruiloft muziek te draaien.

Doe je graag zo veel mogelijk gasten een plezier door te draaien wat zij willen horen of geef je je liever over aan jouw eigen specifieke smaak? Het is belangrijk dat je in ieder geval iets draait waar je zelf ook graag op feest. Bij eventuele vragen kan je ons ook om advies vragen over wat voor muziek een bruiloft nou echt kan maken of breken.

Mocht je nou al weten wat voor bruiloft muziek je wilt draaien, mail ons dan een Spotify Playlist van de muziek die je graag wilt horen op de grote dag. Wees niet bang om je specifieke wensen door te geven, onze DJ’s draaien namelijk graag volgens jouw schema. Of klik hier en kies een playlist van een van onze bruiloft DJ’s uit.

Meer weten over Funky bruiloft DJ’s?

Wat voor muziek draaien wij?
Van Funky bruiloft muziek tot blues bruiloft muziek, alles is mogelijk. Hieronder ziet u een kort overzicht van een aantal opties.

 • Top 40 hits
 • Rock ’n Roll
 • Soul Music
 • Funky hits
 • Hip-hop
 • Reggae
 • Dancehall
 • Salsa
 • Latin
 • Afrobeat
 • 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s
 • Vintage Vinyl DJ

Wat zijn de kosten?

Voor een vier uur lange bruiloft voorzien van bruiloft muziek, DJ’s en apparatuur rekenen wij een tarief van tussen de 600 en 700 euro. De kosten kunnen verschillen door het uurtarief voor het draaien dat tussen de 100 en de 125 euro ligt. Voor de huur van de apparatuur betaald u eenmalig 200 euro.

Meer weten over Funky bruiloft DJ’s?

Wacht niet langer en maak het feest compleet met Funky Vinyl! Wij gaan er voor zorgen dat jouw bruiloft feest een daverend succes wordt!  Wij denken overigens graag met je mee, dus heb je een vraag over locaties, boekingen of misschien een speciale trouwwens? Laat het ons weten door het formulier in te vullen of neem gerust per e-mail of telefoon contact met ons op: we reageren altijd binnen 24 uur!

Mocht je meer van onze bruiloft DJ’s willen weten, klik dan hier om alle Funky Vinyl DJ profielen te bekijken.

Top feestje gehad met Matthijs. Veel lekkere classics, dus aanrader als je een leuk feestje wilt

– Sjaak Zonneveld

Matthijs heeft ons al meerdere keren een TOP avond bezorgd!! Hij speelt niet alleen geweldig in op het publiek met zijn platen, zijn enthousiasme en energie zijn aanstekelijk. Matthijs bedankt!

– Sabine

Mathijs geeft de ander en ook mij heel veel positieve energie en is als DJ voor mij ook de beste. Go go Mathijs

– Janna Rusticus

Vraag informatie aan over het boeken van een bruiloft DJ!Neem contact op met ons via e-mail of telefoon.

Mail: info@funkyvinyl.nl

Telefoon: +31611335012