Bruiloft DJ huren bij Funky Vinyl

Maak jouw trouwfeest legendarisch met een DJ van Funky Vinyl

Jouw bruiloft: liefde in de lucht, lekker eten, blije mensen en als het goed is de perfecte muziek! Die laatste is misschien wel één van de belangrijkste en mag gewoon niets te wensen overlaten. Een dj inhuren voor een bruiloft kan dan ook een hele opgave zijn; er moet een hoop tot in de puntjes geregeld worden. Is er een specifiek thema waar rekening mee gehouden moet worden? Speciaal verzoek voor een openingsdans? Geen regels en met z’n allen los op de dansvloer? Veel om over na te denken! Gelukkig staan onze Funky Vinyl bruiloft dj’s voor je klaar. Je trouwt maar één keer en je trouwfeest zou daarom een bijzondere dag moeten worden. Boek je een Funky Vinyl dj, dan ben je verzekerd van een onvergetelijk trouwfeest met een sfeervolle, karakteristieke en perfect matchende soundtrack!

Wat kun je verwachten van een Funky bruiloft dj?

Ons collectief bestaat uitsluitend uit professionele, enthousiaste en betrokken dj’s die feilloos aanvoelen welke muziek er wanneer gedraaid moet worden om een onvergetelijke sfeer te creëren. Van knallers en classics voor op de dansvloer, tot sfeervolle of romantische muziek tijdens diner of borrel: we doen het allemaal! U heeft wellicht een eigen nummer dat uw relatie illustreert, welke perfect zou kunnen zijn voor de openingsdans. Of u levert een lijst liedjes aan waar mooie herinneringen van jullie samen aan vast hangen. Het is geen probleem voor onze dj’s; zij stellen in overleg met het bruidspaar een muzikaal programma op maat samen. Hoe uiteenlopend de ideeën ook zijn, onze dj’s zullen uw dromen waarmaken. Daarnaast is Funky Vinyl ook in staat om naast de perfecte dj, alle benodigde apparatuur als lichten, professionele geluidsinstallaties en draaitafels te leveren. Wij bieden een complete service aan: wel zo makkelijk! U kunt erop vertrouwen dat alles tot in detail geregeld wordt; zo kunt u onbezorgd uitkijken naar een mooie dag samen.

Meer weten over Funky bruiloft dj’s?

Wacht niet langer en maak het feest compleet met Funky Vinyl! Zo weet je zeker dat jouw bruiloftsfeest een daverend succes wordt. Wij denken overigens graag met je mee, dus heb je een vraag over locaties, boekingen of misschien een speciale trouwwens? Laat het ons weten door het formulier in te vullen of neem gerust per e-mail of telefoon contact met ons op: we reageren altijd binnen 24 uur!

*Ons uitgebreide dj collectief bestaat uit een groep ontzettend uiteenlopende artiesten met ieder een geheel eigen smaak, stijl en funk! 80’s, 90’s, Disco of Rock ’n Roll; je kunt het zo gek niet bedenken en we hebben het in huis. Bekijk daarom hier alle Funky Vinyl dj profielen voor een volledige beschrijving en meer informatie!

Top feestje gehad met Matthijs. Veel lekkere classics, dus aanrader als je een leuk feestje wilt

– Sjaak Zonneveld

Matthijs heeft ons al meerdere keren een TOP avond bezorgd!! Hij speelt niet alleen geweldig in op het publiek met zijn platen, zijn enthousiasme en energie zijn aanstekelijk. Matthijs bedankt!

– Sabine

Mathijs geeft de ander en ook mij heel veel positieve energie en is als DJ voor mij ook de beste. Go go Mathijs

– Janna Rusticus

Vraag informatie aan over het boeken van een bruiloft DJ!Neem contact op met ons via e-mail of telefoon.

Mail: info@funkyvinyl.nl

Telefoon: +31611335012