Funky Disco DJ huren

Op zoek naar een funky disco dj?

Boek je een Funky Vinyl disco dj, dan ben je verzekerd van een dj zoals je die in de jaren ’70 achter de decks zag staan; technisch vaardig, enthousiast en uiteraard in het bezit van de beste en meest funky platen. Alle Funky Vinyl dj’s hebben een drijvende passie voor muziek die ze de hele wereld over heeft gestuurd; altijd op jacht naar de muziek die nog doet verrassen! Onze funky specialisten zijn Ramses Barreveld, Jazzy Jasper en Groovin’ Louis.

Wat kun je verwachten van een funky disco dj?

Precies wat je verwacht van een disco dj: de beste disco muziek om de hele avond keihard op de dansen. Een Funky Vinyl disco dj huren betekent dat je de lekkerste en bekendste hits hoort maar zeker ook de onbekende parels. Soms een tikje fout maar altijd lekker! Daarnaast verzorgd Funky Vinyl ook een funky VJ show waarbij de muziek visueel wordt ondersteunt door de mooiste disco beelden op groot scherm! U vraagt, wij leveren! Check hier onze concepten pagina voor meer informatie over onze Funky VJ show.

Een Funky Vinyl disco dj huren?

Warm, warmer…Disco! Wacht niet langer en maak het feest compleet met Funky Vinyl! Wij denken overigens graag met je mee, dus heb je een vraag over locaties, apparatuur, boekingen of heb je een speciale wens? Laat het ons weten door het formulier in te vullen of neem gerust per e-mail of telefoon contact met ons op: we reageren altijd binnen 24 uur!

*Geef je binnenkort een funky disco party maar heeft de locatie geen geschikte dansvloer? Gelukkig hebben wij die wel! Wij verhuren namelijk perfecte discovloeren in verschillende afmetingen. Klik hier voor meer informatie.

*Ons dj collectief bestaat uit een groep ontzettend uiteenlopende artiesten met ieder een geheel eigen smaak, stijl en funk! Bekijk daarom hier alle Funky Vinyl dj profielen voor een volledige beschrijving en meer informatie!

Top feestje gehad met Matthijs. Veel lekkere classics, dus aanrader als je een leuk feestje wilt

– Sjaak Zonneveld

Matthijs heeft ons al meerdere keren een TOP avond bezorgd!! Hij speelt niet alleen geweldig in op het publiek met zijn platen, zijn enthousiasme en energie zijn aanstekelijk. Matthijs bedankt!

– Sabine

Mathijs geeft de ander en ook mij heel veel positieve energie en is als DJ voor mij ook de beste. Go go Mathijs

– Janna Rusticus

Vraag informatie aan over het boeken van een Funky Vinyl disco djNeem contact op met ons via e-mail of telefoon.

Mail: info@funkyvinyl.nl

Telefoon: +31611335012