DJ Huren

Dj huren? Maak ieder feest onvergetelijk met Funky Vinyl!

Iedereen heeft wel eens op een ‘niet zo geslaagd’ feest gestaan. Verveeld uitziende dj, lege dansvloer, slechte muziek, lauwe cola. In onze ogen is dit schandalig en moet ieder feest een event zijn waar mensen stijl van achterover slaan. De Funky Vinyl dj’s hebben dan ook een duidelijke missie: zet ieder feest op z’n kop! Onze ervaring, professionele apparatuur, verscheidenheid aan stijlen en enorme platen-arsenaal stelt ons in staat om ieder feest te voorzien van de meest funky pareltjes van platen die je je kunt voorstellen!

Wat kun je verwachten van een Funky Vinyl dj?

Een dj huren van Funky Vinyl verzekerd je van een professionele, enthousiaste en betrokken dj met een echte passie voor muziek. Hoewel iedere dj uiteraard zijn of haar specialisme heeft, hoor je gegarandeerd de muziek die het best aansluit bij jouw feest. Van de lekkerste Disco hitjes en knallende Rock ‘n Roll tot de meest corny meezingers uit de 80’s en 90’s: stilstaan is geen optie! Daarnaast levert Funky Vinyl naast de beste dj’s ook wanneer gewenst de beste apparatuur als lichten, geluid en draaitafels: hier heb je dus bij het organiseren van je feest geen omkijken meer naar!

Meer weten over Funky Vinyl dj’s?

Wacht niet langer en maak het feest compleet door een Funky Vinyl dj te boeken! Wij denken overigens graag met je mee, dus heb je een vraag over locaties, een dj huren, een thema of misschien een gaaf idee waar je even over wilt sparren? Laat het ons weten door het formulier in te vullen of neem gerust per e-mail of telefoon contact met ons op: we reageren altijd binnen 24 uur!

 

*Ons dj collectief bestaat uit een groep uiteenlopende artiesten met ieder een geheel eigen smaak, stijl en funk! Bekijk daarom hier voor een volledige beschrijving en meer informatie alle Funky Vinyl dj profielen!

Top feestje gehad met Matthijs. Veel lekkere classics, dus aanrader als je een leuk feestje wilt

– Sjaak Zonneveld

Matthijs heeft ons al meerdere keren een TOP avond bezorgd!! Hij speelt niet alleen geweldig in op het publiek met zijn platen, zijn enthousiasme en energie zijn aanstekelijk. Matthijs bedankt!

– Sabine

Mathijs geeft de ander en ook mij heel veel positieve energie en is als DJ voor mij ook de beste. Go go Mathijs

– Janna Rusticus

Vraag informatie aan over het boeken van een DJ!Neem contact op met ons via e-mail of telefoon.

Mail: info@funkyvinyl.nl

Telefoon: +31611335012