Feest organiseren

Een Funky Vinyl feest organiseren?

Wat er ook te vieren is, bij Funky Vinyl zijn we voor alles in! Een themafeest, personeelsfeest, bedrijfsfeest of verkleedfeest: wat je ook maar kunt verzinnen! Handig is ook dat wij naast onze vinyl dj’s over een enorm netwerk van professionals beschikken die jouw feest op de meest funky manier écht uniek maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fotografen, dansers en grafische artiesten maar ook aan licht- en geluid experts. You name it, we have it!

Waar wil je een feest organiseren?

Vanwege onze grote diversiteit aan concepten komen we met onze funky crew constant op de leukste, mooiste en vooral meest uiteenlopende plekken. Hierdoor weten we dus inmiddels als geen ander waar jouw feest ook qua locatie geheel zal slagen! Neem gerust contact met ons op en laat je feest organiseren door Funky Vinyl!

Vragen?

Wat er ook te vieren is, wacht niet langer en maak het feest compleet met Funky Vinyl! Wij denken overigens graag met je mee, dus heb je een vraag over locaties, apparatuur, boekingen of heb je een speciale wens? Laat het ons weten door het formulier in te vullen of neem gerust per e-mail of telefoon contact met ons op: we reageren altijd binnen 24 uur!

*Ons dj collectief bestaat uit een groep ontzettend uiteenlopende artiesten met ieder een geheel eigen smaak, stijl en funk! Bekijk daarom hier alle Funky Vinyl dj profielen voor een volledige beschrijving en meer informatie!

Top feestje gehad met Matthijs. Veel lekkere classics, dus aanrader als je een leuk feestje wilt

– Sjaak Zonneveld

Matthijs heeft ons al meerdere keren een TOP avond bezorgd!! Hij speelt niet alleen geweldig in op het publiek met zijn platen, zijn enthousiasme en energie zijn aanstekelijk. Matthijs bedankt!

– Sabine

Mathijs geeft de ander en ook mij heel veel positieve energie en is als DJ voor mij ook de beste. Go go Mathijs

– Janna Rusticus

Vraag informatie aan over het organiseren van een feestNeem contact op met ons via e-mail of telefoon.

Mail: info@funkyvinyl.nl

Telefoon: +31611335012