Funky Music Machine

Wat voor DJ ben je?

“Ik ben de oprichter van Funky Vinyl en heb mezelf een Funky Music Machine genoemd omdat ik meedogenloos ben voor de dansvloer.”

Wat is je muzieksmaak en achtergrond?

“Van jongs af aan ben ik altijd fan geweest van Michael Jackson en Prince. Opgroeiend in de jaren ’90 luisterde ik veel hiphop, maar ook naar Daft Punk en Fatboy Slim. Als ik draai hoor je veel onbekende muziek van bekende artiesten, met zo nu en dan een bekende hit tussendoor. Met mijn kennis en platencollectie kan ik veel kanten op, van latin tot rock ’n roll en van new wave tot afrobeat. De meeste muziek die ik draai komt uit de jaren ’80 en ’90. Maar ik ben ook geïnteresseerd in de jaren ’60 en ’70.”

Hoe ziet muzikaal gezien jouw ideale avond er uit in de dj-booth?

“Mijn ideale avond achter de draaitafels duurt lang en begint rustig met jazz, funk en afrobeat, hoe later het wordt hoe rauwer, reggae en hiphop totdat ik m’n hele publiek los heb om de laatste uurtjes af te sluiten met vette dikke beats. Triphop, house met een latijnsamerikaans tintje en verrassende combinaties van discotechno. Ik neem je mee en geef je geen kans niet geraakt te worden door de muziek.”

  • Soul & Funk
  • Afro
  • House & Techno
  • Beats & Breaks
  • Hits 80’s / 90’s

De uurprijs van deze dj is €125,-.

Naast de dj ook apparatuur nodig? Funky Vinyl verhuurd alles omtrent licht, geluid en dj-gear. Neem contact op over de mogelijkheden en prijzen.

Tien van mijn favoriete tracks op Spotify