Meneer Heerens

Wat voor DJ ben je?

“Ik ben Meneer Heerens en muziek zit in m’n bloed. Mijn vader draaide met vinyl en hij heeft het vinylvirus weer opgelopen door m’n opa. De eerste keer dat ik zelf met vinyl draaide voor publiek was tijdens Serious Request in Haarlem, zo is het balletje gaan rollen. Inmiddels draai ik op het hoofdpodium van Haarlem Jazz, ik ben resident inde Louisiana Lobstershack in Haarlem en Radioncafé in Amsterdam en kom ik jaarlijks terug op verschillende festivals.”

Wat is je muzieksmaak en achtergrond?

“Mijn vader heeft me geïnspireerd, ik heb zijn muzieksmaak dan ook overgenomen. Hij zingt nog altijd in een band en speelt de muziek die ik draai. Ik ben ook begonnen te draaien met zijn ouwe platen. Daarnaast ben ik mode ontwerper, hoe ik er uit zie hoort dan ook bij mijn performance, dat telt een hoop. Vroeger heb ik gitaar gespeeld en een cover bandje gehad. Tegenwoordig zing ik alles mee als ik draai, ik geniet er zo erg van dat ik mee ga zingen, dat kan ik niet tegenhouden. Dan hoor je rock ‘n roll, motown, zo gezegd black music en new wave. Maar ik draai ook veel muziek van nu. Mijn collega dj’s noemen me liefkozend de hitjes man, omdat ik niks liever doe dan een avond vol hits knallen.”

Hoe ziet muzikaal gezien jouw ideale avond er uit in de dj-booth?

“Het liefst draai ik sets van 5 tot 6 uur. Dan begin ik in de jaren ’60 en eindig ik in de 00’s. Ik wil een verhaal vertellen in een soort reis door de tijd. Van Elvis en Aretha Franklin, naar Meatloaf en dan door naar uiteindelijk vette hits uit de jaren ’90 en van nu.”

  • Hits 70’s / 80’s / 90’s
  • Rock ’n Roll
  • Motown
  • Hiphop
  • Disco

De uurprijs van deze dj is €125,-.

Naast de dj ook apparatuur nodig? Funky Vinyl verhuurd alles omtrent licht, geluid en dj-gear. Neem contact op over de mogelijkheden en prijzen.

Tien van mijn favoriete tracks op Spotify