Sincere

Wat voor DJ ben je?

De naam is Sincere… Een goede weerspiegeling van mij als persoon en mn liefde en passie voor muziek. Ik hou niet zo van hokjes, dus reken op een verrassende cross-over in stijlen. Stilstaan is geen optie!

Wat is je muzieksmaak en achtergrond?

Opgegroeid in een gezin vol vinyl en zwarte muziek, ben ik al vroeg besmet met het DJ-virus. Al van jongs af aan ben ik bezig met het verzamelen van diverse muziekstijlen. In de jaren 80 zat ik uren achter de radio om de tofste tracks op tapes op te nemen. De 90s stond in het teken van cds verzamelen en in de jaren 00s ben ik gestart met het bouwen van een vette vinyl collectie. Deze collectie is vrij divers, maar veelal zul je de zwarte invloeden terughoren.

Hoe ziet muzikaal gezien jouw ideale avond er uit in de dj-booth?

Ik vertel een verhaal, dit zal iedere keer anders zijn, want geen plek of publiek is hetzelfde. Ik zorg dat ik genoeg muziek meeneem en alle kanten op kan. Dan kijk ik goed rond en kies een route. Niet geheel verrassend bouw ik op en neem ik het publiek mee. Mijn avond is geslaagd als ik vrolijke gezichten zie en iedereen in de tent zie genieten (bij voorkeur dansend). Reken hierbij zeker op een portie hip hop 80s, 90s, early 00s, wat gladde R&B plaatjes, heerlijke disco, soul en funk, af en toe een houseclassic; en op zn beurt wat andere gekke uitstapjes.

De uurprijs van deze dj is €125,-.

Naast de dj ook apparatuur nodig? Funky Vinyl verhuurd alles omtrent licht, geluid en dj-gear. Neem contact op over de mogelijkheden en prijzen.

Een greep van mijn favoriete tracks op Spotify