Jubileum DJ huren

Een Funky Vinyl jubileum DJ huren?

Ook voor het vieren van een jubileum ben jij bij Funky Vinyl aan het goede adres! 25 jarig huwelijk, al jaren bij dezelfde werkgever of toch een feest organiseren omdat oma 100 wordt? Zolang er iets gevierd moet worden zorgen wij voor de muziek. Daarnaast zijn wij ook in staat om de aankleding van het feest te verzorgen. Met ons uiteenlopende netwerk van dansers, fotografen, kunstenaars en andere artiesten maken wij jouw feest écht uniek!

Wat kun je verwachten van een funky Vinyl jubileum dj?

Een Funky Vinyl jubileum dj huren betekent dat je verzekerd bent van een energieke professional met een enorme muziekkennis. Je hoort de lekkerste en bekendste muziek uit de jaren ‘50, ’60, ’70, ’80 en ’90 maar ook de onbekende pareltjes uit die tijd. Met een arsenaal aan pracht platen en hun aanstekelijke enthousiasme verzorgen al onze dj’s meer dan puur de muziek; zij maken de sfeer! Daarnaast kun je ervan uitgaan dat onze Vinyl helden feilloos aanvoelen welke platen er gedraaid moet worden en zorgen zij ervoor dat het een feestje wordt om nooit meer te vergeten.

Hoe boek ik een Funky Vinyl jubileum dj?

Wacht niet langer en maak het jubileum feest compleet met Funky Vinyl! Wij denken overigens graag met je mee, dus heb je een vraag over locaties, apparatuur, boekingen of heb je een speciale wens? Laat het ons weten door het formulier in te vullen of neem gerust per e-mail of telefoon contact met ons op: we reageren altijd binnen 24 uur!

*Ons dj collectief bestaat uit een groep ontzettend uiteenlopende artiesten met ieder een geheel eigen smaak, stijl en funk! Bekijk daarom hier alle Funky Vinyl dj profielen voor een volledige beschrijving en meer informatie!

Top feestje gehad met Matthijs. Veel lekkere classics, dus aanrader als je een leuk feestje wilt

– Sjaak Zonneveld

Matthijs heeft ons al meerdere keren een TOP avond bezorgd!! Hij speelt niet alleen geweldig in op het publiek met zijn platen, zijn enthousiasme en energie zijn aanstekelijk. Matthijs bedankt!

– Sabine

Mathijs geeft de ander en ook mij heel veel positieve energie en is als DJ voor mij ook de beste. Go go Mathijs

– Janna Rusticus

Vraag informatie aan over het boeken van een Jubileum DJ!Neem contact op met ons via e-mail of telefoon.

Mail: info@funkyvinyl.nl

Telefoon: +31611335012