Het pre kerstdiner

Funky Vinyl & Dodici presenteren op 21 en 22 december in samenwerking met twee gerenommeerde restaurants: het meest exclusieve kerstdiner van Haarlem.

Op zaterdag 21 december kookt Bodhi Beach
Op zondag 22 december kookt Truffels


(Let op: Dit event vindt plaats op de oude locatie van Dodici op de Grote Markt).

Gedurende twee avonden nemen verschillende topchefs je mee op een culinaire reis, waarbij elke avond een verfijnd diner op het menu staat. Laat je verrassen door de creativiteit van de chefs en de smaakvolle, feestelijke ambiance

.De muzikale omlijsting ligt in de handen van Funky Vinyl, die met live muziek van Camilla Alfieri en een verfijnde muzikale selectie van DJ Nobody Knows die deze avonden tot een unieke, onvergetelijke beleving maken. Dit is dé culinaire kerstervaring van het jaar – dineren en genieten in een sfeervolle, muzikale setting.

Op zaterdag 21 december neemt Bodhi Beach de keuken over met het thema Christmas at Sea. Veel vis, maar ook hert uit de waterleidingduinen.

Het menu
***
Plank met diverse delicatessen from the sea
***
Bisque d'homard
***
Stoof van hert uit de Amsterdamse Waterleidingduinen met stoofpeertjes en pastinaakpuree

OF

Zeeduivel, pancetta groene asperges & pastinaakpuree
***
Trifle van bloedsinaasappel, merengue en mascarpone
***
Kaasplank Er is ook een vegetarische menuoptie: Tuffel risotini  (geserveerd als horts d'oeuvre  bij binnenkomst)
***
Plank met diverse vega delicatessen
***
Bospaddestoelensoep
***
Miso glazed aubergine met tahini & granaatappel
***
Trifle van bloedsinaasappel, merengue en mascarpone
***
Kaasplank


Op zondag 22 december zorgt Restaurant Truffels voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Het menu
***
Amuses
3 x mondvermaak
***
Brood,
Beurre noisette
Creme van eekhoorntjes brood
Chimichuri spread
***
Thaise steak tartaar
Kwartel ei, augurk, kappertjes, crispy rijstvel
Mayonaise van gember, sereh en citroenblad
***
Coquille & lardo di collonata
X.O. van paddestoelen, gepofte pastinaak
Finger lime, krokante knoflook en ui, verse herfst truffels
Rettich gegaard in miso, garnalen boter jus
***
Reverse seared deer
Pork belly burnt ends
Jerusalem artichoke, pear and apple
Bourbon bbq sauce
***
Poire belle hélène 3.0
Compote van Conference peer
Hazelnoot met oreo,
Cremeaux van witte chocolade met tonkaboon
***
Friandise

Tickets voor deze onvergetelijke Pre Kerstdiners zijn te bemachtigen via de bovenstaande ticketlink.  


STAY TUNED......