Rock ’n Roll DJ huren

Een Funky Vinyl Rock ‘n Roll dj huren?

Dat komt goed uit want die hebben we! Met Daan Modern, Yorick van Norden en Norman Heerens hebben we een drietal funky specialisten in huis die stilstaan op de dansvloer niet tolereren! Twist en shout de avond weg, dans je benen eraf en luister de hele avond naar de lekkerste Rock ‘n Roll!

Wat kun je verwachten van een Funky Vinyl Rock ‘n Roll dj?

Een enthousiaste dj met een echte passie voor muziek! Boek je een Funky Vinyl Rock ‘n Roll dj, dan ben je verzekerd van een betrokken en enthousiaste dj die een echte toevoeging is aan het feest; het zijn allemaal echte sfeermakers! Daarnaast beschikken All Funky Vinyl dj’s over een enorme muziekkennis en brengen zij naast de meest bekende Rock ‘n Roll hits dus ook minder bekende platen mee. Een Rock ‘n Roll dj huren bij Funky Vinyl betekent de lekkerste authentieke Rock ‘n Roll die nog verrast!

Hoe boek je een Rock ‘n Roll dj?

Wacht niet langer en maak het feest compleet met Funky Vinyl! Wij denken overigens graag met je mee, dus heb je een vraag over locaties, apparatuur, boekingen of heb je een speciale wens? Laat het ons weten door het formulier in te vullen of neem gerust per e-mail of telefoon contact met ons op: we reageren altijd binnen 24 uur! Rock ‘n Roll!

*Ons dj collectief bestaat uit een groep ontzettend uiteenlopende artiesten met ieder een geheel eigen smaak, stijl en funk! Bekijk daarom hier alle Funky Vinyl dj profielen voor een volledige beschrijving en meer informatie!

Top feestje gehad met Matthijs. Veel lekkere classics, dus aanrader als je een leuk feestje wilt

– Sjaak Zonneveld

Matthijs heeft ons al meerdere keren een TOP avond bezorgd!! Hij speelt niet alleen geweldig in op het publiek met zijn platen, zijn enthousiasme en energie zijn aanstekelijk. Matthijs bedankt!

– Sabine

Mathijs geeft de ander en ook mij heel veel positieve energie en is als DJ voor mij ook de beste. Go go Mathijs

– Janna Rusticus

Vraag informatie aan over het boeken van een Rock ‘n Roll djNeem contact op met ons via e-mail of telefoon.

Mail: info@funkyvinyl.nl

Telefoon: +31611335012